De eisen die gesteld worden aan hygiëne tijdens het wasproces verscherpen en veranderen continue. De overheid wordt strenger, maar ook de klant wordt steeds kritischer. Door de aangescherpte hygiëneregels is omkleden vaker noodzakelijk. Daardoor wordt kleding vanzelfsprekend intensiever gebruikt en vaker gewassen.
Alles over de voordelen van in-huis-wassen, de hygiëneregels voor textiel en de risico’s van microben leest u in de gratis whitepaper.
Lees meer
“Als bedrijf kun je je was prima in eigen beheer doen” vertelt Anthony Hendriks. Anthony werkt voor de afdeling Cole & Wilson bij Christeyns, een bedrijf dat professionele wasmiddelen...
Lees meer
Wie werkkleding van medewerkers in een verpleeg- of verzorgingsinstelling in een particulier huishouden met een huishoudelijke wasmachine laat wassen, loopt het risico dat er onvoldoende wordt gedaan...
Lees meer
Een typisch geval van ‘doordachte keuzes leiden tot succes’. Edwin Vinke is de trotse chef-kok van het sterren restaurant ‘De Kromme Watergang’. Het restaurant is inmiddels...
Lees meer